Belettering

We brengen veel tijd door op de baan. Gebruik die tijd optimaal en laat je voertuig reclame voor je maken door belettering of carwrapping.
Autobestickering is de meest eenvoudige vorm van reclame die enorm effectief is. Eens de bestickering gedaan is, verloopt de marketing vanzelf. Je staat in de file, je parkeert je wagen langs de weg, je rijdt veel rond, … je wagen maakt reclame voor jou terwijl jij aan je zaak werkt.

WAAROM KIEZEN VOOR BELETTERING?

De kracht van belettering wordt nog vaak onderschat. In verhouding met de return en de termijn, is autobestickering maar een kleine investering.

De voordelen van belettering zijn o.a.:

  • Eenmalige kost, daarna 3-5 jaar gratis reclame;
  • Constante zichtbaarheid;
  • Vergroot naamsbekendheid;
  • Professionele uitstraling;
  • Lead generation (klanten contacteren jou in plaats van omgekeerd).
Belettering-Weemaes-glas

Autobelettering-Motions

VAN AUTO BELETTERING TOT CAR WRAPPING

Wizarts kan zowel je auto beletteren als wrappen. Bij autobelettering worden letters en vlakken uitgesneden uit folie en zorgvuldig aangebracht op de door jou gekozen plaats. Dit kan zowel op de ramen als op de lak van de wagen. Bij carwrapping pakken we de wagen volledig in en krijgt je voertuig een volledig nieuwe uitstraling.

Beide technieken kunnen toegepast worden op personenwagens, bestelwagens, vrachtwagens, bussen, aanhangwagens, containers, enzoverder.

Naast autobestickering, verzorgt Wizarts ook belettering van vitrines, raamfolies, en lichtreclame zodat ook je gebouwen reclame voor je maken.

WAAROM AUTOBESTICKERING BIJ WIZARTS?

Autobestickering is maatwerk. Wizarts zorgt ervoor dat de belettering perfect op maat is van je voertuig en past bij de huisstijl van je bedrijf. In samenspraak met jou zorgt Wizarts voor het ontwerp en de uitvoering. We werken alleen met materialen van een hoog kwalitatief niveau om de maximale levensduur van de belettering te garanderen.

Car wrapping-Wizarts

Autobelettering-Jempi reizen

ESTHETIEK ÉN FUNCTIONALITEIT

Dankzij onze expertise in graphic design onderscheiden wij ons. Wij behandelen het grafisch ontwerp met de hoogste prioriteit. Je autobestickering is je visitekaartje. Als design experts zorgen we ervoor dat jouw boodschap optimaal wordt overgebracht. In elk ontwerp zorgen we voor het perfecte evenwicht tussen esthetiek en functionaliteit. Met als resultaat een boodschap die mooi is én gelezen wordt.

Bekijk hier onze realisaties

OVERTUIGD VAN AUTO BELETTERING?

Overtuigd van de kracht van belettering van je wagen? Contacteer ons! Samen bespreken we de mogelijkheden voor je voertuig, het design en de uitvoering.