Copywriting

“Content is king”: die slogan kennen we ondertussen allemaal. Maar waarom is sterkte copywriting nu zo belangrijk? Via content geef je waarde mee aan je (potentiële) klanten waardoor er een vertrouwensband ontstaat. Vertrouwen zal zorgen voor een betere conversie en dus meer sales. Bovendien zorgt kwalitatieve content voor een betere vindbaarheid bij zoekmachines, meer bezoekers op je website en meer leads.

Wizarts zorgt voor sterke teksten die grammaticaal correct en SEO geoptimaliseerd zijn en uw doelgroep aantrekken en converteren. Wij schrijven alles uit van A tot Z in functie van de gewenste communicatiedrager, in lijn met je doelgroep en boodschap.

Wizarts is gespecialiseerd in een aantal specifieke formats van content.

Webdesign-reizenVandevoorde

Blogposts

Bloggen is niet alleen belangrijk om je producten, service en kennis te delen met (potentiële) klanten, maar ook om beter te scoren binnen zoekmachines. Mensen zijn namelijk constant op zoek naar informatie online. Regelmatig kwalitatieve content publiceren met relevante zoekwoorden op een strategische plaats zal beloond worden door de zoekmachines met een hogere ranking.

Nieuwsbrieven

Informeer je klanten over nieuwe producten of diensten, niet te missen acties, evenementen, nieuwigheden binnen je bedrijf, enzovoort via een correct uitgeschreven en visueel aantrekkelijke mailing. E-mailmarketing is een goedkope, maar efficiënte manier om je boodschap doelgericht naar je (potentiële) klanten te communiceren. Bovendien zorgt Wizarts voor een integratie van je bestaande of design van een nieuwe huisstijl.

Vertalingen

Ben je actief op internationaal vlak of wens je je website in meerdere talen aan te bieden, dan is het belangrijk om de juiste vertalingen te integreren in je communicatie. Voor je vertalingsopdrachten, van redactioneel tot technisch, werken wij hiervoor enkel samen met erkende vertaalbureaus en native speakers.

  • Meertalige opdrachten
  • Van redactioneel tot technisch
  • Erkende vertalers

Social media

Miljoenen gebruikers bevinden zich op social media. Hoe onderscheidt je je van de rest? Door waardevolle, aantrekkelijke captions. Met op voorhand georganiseerde en thematisch sterke content planning gaan wij te werk om uw sociale media-kanalen op te bouwen en te versterken. Wij doen de nodige voorstellen en maken een maandelijks content plan op. In overleg met u en met uw goedkeuring zorgen wij verder voor de uitvoering ervan.