Copywriting

“Content is king”: die slogan kennen we ondertussen allemaal. Maar waarom is sterkte copywriting nu zo belangrijk? Via content geef je waarde mee aan je (potentiële) klanten waardoor er een vertrouwensband ontstaat. Vertrouwen zal zorgen voor een betere conversie en dus meer sales. Bovendien zorgt kwalitatieve content voor een betere vindbaarheid bij zoekmachines, meer bezoekers op uw website en meer leads.

Wizarts zorgt voor goede teksten die grammaticaal correct, SEO geoptimaliseerd zijn en uw doelgroep aantrekken en converteren. Wij schrijven alles uit van A tot Z in functie van de gewenste communicatiedrager, in lijn met uw doelgroep en boodschap.

Wizarts is gespecialiseerd in een aantal specifieke formats van content.

Webdesign-reizenVandevoorde

Blogposts

Bloggen is niet alleen belangrijk om je producten, service en kennis te delen met (potentiële) klanten, maar ook om beter te scoren binnen zoekmachines. Mensen zijn namelijk constant op zoek naar informatie online. Regelmatig kwalitatieve content publiceren met relevante zoekwoorden op een strategische plaats zal beloond worden door de zoekmachines met een hogere ranking.

Nieuwsbrieven

Informeer uw klanten over nieuwe producten of diensten, niet te missen acties, evenementen, nieuwigheden binnen uw bedrijf, enz. via een correct uitgeschreven en visueel aantrekkelijke mailing. E-mailmarketing is een goedkope, maar efficiënte manier om uw boodschap doelgericht naar uw (potentiële) klanten te communiceren. Bovendien zorgt Wizarts voor een integratie van uw bestaande of design van een nieuwe huisstijl.

Vertalingen

Bent u actief op internationaal vlak of wenst u uw website in meerdere talen aan te bieden, dan is het belangrijk om de juiste vertalingen te integreren in uw communicatie. Voor uw vertalingsopdrachten, van redactioneel tot technisch, werken wij hiervoor enkel samen met erkende vertaalbureaus en native speakers.

  • Meertalige opdrachten
  • Van redactioneel tot technisch
  • Erkende vertalers

Social media

Miljoenen gebruikers bevinden zich op social media. Hoe onderscheidt u zich van de rest? Door waardevolle, aantrekkelijke captions. Met op voorhand georganiseerde en thematisch sterke content planning gaan wij te werk om uw sociale media-kanalen op te bouwen en te versterken. Wij doen de nodige voorstellen en maken een maandelijks content plan op. In overleg met u en met uw goedkeuring zorgen wij verder voor de uitvoering ervan.