No-nonsense communicatie met een vleugje magie

Wizarts is een communicatiebureau dat staat voor een no-nonsense geprinte en online communicatie. Dit door middel van grafisch ontwerp, print, social media, website, tekst, bestickering, enz. “We zijn een full service communicatiebureau. We bieden het volledig pakket aan omdat we er van overtuigd zijn dat het ene niet zonder het andere kan.”

ONLINE EN OFFLINE COMMUNICATIE MET MAXIMALE IMPACT

Het doel bij Wizarts is het creëren van online en offline communicatie met een maximale impact. Een krachtig logo met een consequente huisstijl die resulteert in een positieve, sterke en herkenbare uitstraling. Gebruiksvriendelijke websites met een vlotte vindbaarheid op het web. Duidelijk geformuleerde en gestructureerde teksten die de specifieke doelgroep optimaal bereikt en zorgt voor interactie.

Wizarts doet dit door middel van tijdloze mooie ontwerpen die vooral functioneel zijn. “We zijn er van overtuigd dat een eenvoudige tekst of grafisch ontwerp veel krachtiger is, meer impact maakt en het professioneel imago van onze klanten ten volle ondersteunt.”

ONS DOEL ALS COMMUNICATIEBUREAU? U ONTZORGEN!

Voor een bedrijf is het als zaakvoerder dan ook overweldigend om de volledige communicatie allemaal zelf of intern te organiseren.

“Bij Wizarts willen we onze klanten hier volledig van ontzorgen. Door met ons samen te werken nemen onze klanten een ervaren sidekick onder de arm die hen volledig ontzorgt en bijstaat met advies op maat. Onze klanten moeten zich ten volle kunnen focussen op hun core business.” 

WIZARTS GELOOFT IN DE KRACHT VAN SAMENWERKEN

Wizarts is een tof en hecht team waarin elk lid zijn expertise heeft. Daarnaast werken ze onder 1 dak samen met een digital marketing agency, Tollenaere BV. “Bij Wizarts geloven we in de kracht van samenwerken om als bedrijf te kunnen groeien.” Als team staan ze dan ook elke dag paraat om hun klanten optimaal te ondersteunen en te voorzien van mooie en vooral functionele communicatie, zowel online als offline.

Wil je graag bekijken wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf?
Contacteer ons dan via info@wizarts.be of 0476 70 79 43