Sociale media

Online zichtbaar zijn is enorm belangrijk. Als bedrijf heb je diverse mogelijkheden om in te zetten op social media. Een mooie foto van je producten, een video die je services visueel maakt, een informatieve visual, … Bovendien zijn er een heleboel kanalen waarop deze content verspreid kan worden: Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube, enzovoort. De mogelijkheden zijn gigantisch, en laat dat nu net de moeilijkheid zijn.

Social media is niet iets wat je erbij neemt. Een doordachte, consistente en kwaliteitsvolle social media strategie is een must. Zo bouw je brand awareness op, creëer je interactie met je ideale klant en blijf je top of mind bij jouw huidige klanten.

Instagram-D'oude-Pastorie

Hoe ondersteunt wizarts jouw social media?

Social media strategie

Als je wil dat je activiteiten op sociale media resultaten opleveren, is een doordachte strategie onmisbaar. Omdat de mogelijkheden net zo talrijk zijn, denkt Wizarts graag met je mee over de beste social media strategie voor jouw bedrijf.

Content planning

Elke social media post moet passen binnen je branding en marketing strategie. Content planning is daarom onmisbaar. Een content planning is een hulpmiddel om consistent en doelgericht actief te zijn op social media. Het bepaalt wat, wanneer en waar je gaat posten.

Met op voorhand georganiseerde en thematisch sterke content planning gaan wij te werk om je sociale media kanalen op te bouwen en te versterken. Wij doen de nodige voorstellen en maken een maandelijks content plan op. In overleg en met jouw goedkeuring zorgen wij verder voor de uitvoering ervan.

  • Maandelijks
  • content creation
  • min. 4 posts

Social media beheer

Social media is niet snel eens een post online plaatsen. Berichten plaatsen, in interactie treden, je social media kanalen laten groeien, … Als zaakvoerder heb je daar niet altijd de tijd voor of niet het budget om het intern te organiseren. Wij bij Wizarts kunnen je ontzorgen en je social media beheren zodat jij je volledig kunt focussen op jouw core business.

  • planning en uitvoering
  • Facebook, instagram, linkedIn, …
  • rapportering

Content creatie

Het is belangrijk om voldoende te variëren in content op social media. Niet alleen in het type content dat je post, maar ook moet je content aangepast zijn over de verschillende social media kanalen heen. Door te variëren krijg je inzicht in waar je doelgroep het beste op reageert en blijf je je huidige klanten triggeren met vernieuwende content. Bovendien is het belangrijk dat elke post past binnen je branding en alle posts samen een mooi geheel vormen die jouw bedrijf optimaal weerspiegelt.