kmo

Cape & Grapes

Eind oktober 2020 zaten we samen met Sonja De Coster en Michel Godart van Cape & Grapes, om hun website met wijnshop én hun logo te bespreken. Na anderhalve maand was het dan eindelijk zo ver: op hun website konden ze hun wijnkennis met jullie delen, alsook hun liefde voor Zuid-Afrika, een land met uitmuntende wijnen, adembenemende natuur en een bevolking met een enorm aanstekelijke ‘joie de vivre’.

We willen hen in de spotlight plaatsen met hun verhaal over belangrijke waarden zoals menselijkheid, respect en duurzaam ondernemen.

Met bijvoorbeeld de vzw Boeta proberen ze op hartverwarmende manier hun steentje bij te dragen. Sedert de oprichting van de vzw in 2012, konden reeds 14 jongeren afstuderen als ingenieur, leerkracht, psycholoog en onder andere danser. Alle alumni vonden inmiddels ook passend werk! Zou u graag concreet het verschil willen maken voor iemand of zou u graag peter of meter van een bepaalde student worden? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op met Boeta, een kleinschalige Belgische organisatie. Ze lichten met veel plezier en enthousiasme hun project toe.

Wist u trouwens ook dat u de perfecte wijn kunt zoeken voor bij een bepaald gerecht, via de website die we voor hen op poten hebben gezet? Wijn proeven is geen exacte wetenschap natuurlijk, en er zijn vaak meerdere passende mogelijkheden, maar met hun suggesties komt u al een heel eind!

Laat u leiden op www.capeandgrapes.be en smakelijk!