kmo

Een meertalige website voor Elektrokontakt

Elektrokontakt is een producent gespecialiseerd in het vervaardigen van reserveonderdelen op maat voor elektromechanische installaties. Elektrokontakt bedient industrieën zoals openbaar vervoer, energie en techniek. Ze zijn gespecialiseerd in het reproduceren en reviseren van contacten die niet meer in hun originele vorm beschikbaar zijn. Zo helpen ze hun klanten de levenscyclus te verlengen en de kosten van hun elektromechanische installaties te beheersen. Elektrokontakt is opgericht en gevestigd in Lochristi, maar is internationaal actief. Een meertalige website kon daarom niet uitblijven.

DE UITDAGING: EEN GEBRUIKSVRIENDELIJKE MEERTALIGE WEBSITE

Aangezien Elektrokontakt internationaal actief is, is het belangrijk om een website te hebben in meerdere talen. Bovendien was de grote uitdaging voor Wizarts om vooral een gebruiksvriendelijk webdesign te ontwikkelen. Om dat te realiseren werd eerst een studie verricht naar de inhoud van de website. Uit die studie bleek dat vooral het overzicht van de producten eenvoudiger kon.

DE OPLOSSING: EEN VERNIEUWD FUNCTIONEEL WEBDESIGN IN 3 TALEN

Voor de vertalingen deed Wizarts beroep op een vertaalbureau. We werken nauw samen met vertaalbureaus om onze klanten een perfecte vertaling te garanderen voor hun meertalige website. Via een integratie in WordPress zorgen wij dan voor een volledige implementatie van de diverse talen. Voor de website van Elektrokontakt werd gekozen voor 3 talen: Engels, Frans en Duits. Op basis van de studie heeft Wizarts een manier gevonden om de producten en diensten optimaal weer te geven en via een koppeling kan Elektrokontakt producten gemakkelijk nieuwe producten opladen op de website. In het webdesign werd vooral de focus gelegd op de producten maar wel met voldoende content voor een goede ranking in Google.

www.elektrokontakt.com