Jempi reizen

Een nieuwe website voor Jempi Reizen met integraties op maat

Jempi Reizen, een reisbureau gevestigd in Lochristi en Destelbergen, biedt al sinds 1976 unieke reiservaringen. Jempi reizen biedt een totaalaanbod van vakantiereizen tot reisthema’s.

De uitdaging: een totaalbeleving voor de consument

Jempi Reizen wil met hun website duidelijk maken dat ze meer dan alleen TUI reizen aanbieden. Onze opdracht bestond er dan ook in om hun groot reisaanbod te weerspiegelen in het webdesign en dit met diverse custom made integraties voor een echte totaalbeleving voor de website bezoeker.

Het resultaat: een website met diverse integraties op maat

Een website waar je in 1 oogopslag ziet waarvoor Jempi Reizen allemaal staat. Diverse reisbestemmingen, themareizen, cruises, huwelijksreizen, enz. Wizarts ontwikkelde daarnaast diverse integraties op maat. Een reis cadeau geven? Dat kan via de cadeaulijst. Een geschenkbon? Vul enkele gegevens in, betaal online en je kan je geschenkbon onmiddellijk printen en afgeven. Ook voor het luchthavenvervoer werd een gekoppeld agenda systeem geïnstalleerd om de communicatie tussen de klant en chauffeur en de interne communicatie, via een sms-systeem, te optimaliseren.

Wizarts is meer dan webdesign

Zelfs na de ontwikkeling van een website blijft Wizarts paraat staan voor zijn klanten. Zo ondersteunen we Jempi Reizen met SEO optimalisatie, Google ads, Google analytics, social media, nieuwsbrieven, drukwerk, enz.

 

www.jempireizen.be