Myriam Beeckman

Een website toveren voor “Magische SEO-copytrainer & SEO-copywriter”.

Dat kunnen we!

Net zoals 1 plus 1 = 2 is…
Breng 2 tovenaars samen en je krijgt magie!
Omdat we het eigenlijk niet beter kunnen verwoorden, laten we hieronder SEO-fee Myriam Beeckman zelf aan het woord over de nieuwe website die we uit onze hoed getoverd hebben voor haar:

“Dames en heren, appelen en peren, boeren en boerinnen… HIER IS ‘M DAN! 🎉🎉🎉
Klik door voor de totaalbeleving: www.myriambeeckman.com

Nogmaals special thanks to de Wizarts om al m’n zotte wensen onnavolgbaar te vervullen (en me bijtijds terug te fluiten 😜). Om me de bomen door het sprookjesbos te laten zien. Want tja, ik heb altijd wel een afgelijnde visie en gekadreerde mening over de website van een ander… Maar over die van mezelf? Da’s een ander stukske cake! Dus liet ik me gewillig leiden door de heren tovenaars en zag hoe ze mijn website fonkeltjesgewijs tot leven wekten. Megacontent én trots op de animaties, speciaal uit hun hoed getoverd voor dit project. 🥰 En ook over de technische gezondheid maak ik me geen sprankeltje zorgen. M’n hosting is en blijft in goede handen.

‘Eigen kind, schoon kind’, zeggen ze. En weet je wat? Ze hebben gelijk. Vind je toch nog ergens een schoonheidsfoutje of een ongemak? Let me know. Wij zwieren dan met onze toverstokken en – hopla! – zo gefikst.”

👉 www.myriambeeckman.com