D’Oude Pastorie

Een nieuw webdesign voor D’Oude Pastorie

Het restaurant D’Oude Pastorie in Lochristi, gerund door topchef Jan Audenaert en Ann Stevens, is het walhalla voor de fijnproevers. Elke gerecht wordt met de grootste aandacht voor verfijning, eerbied voor het seizoen en herkenbaarheid van de ingrediënten gecreëerd met als doel een unieke, zintuigelijke en vooral culinaire beleving.

De uitdaging: de culinaire beleving in een webdesign

Met eenvoud en respect voor het leven worden de gerechten van D’Oude Pastorie gecreëerd. Deze visie weerspiegelen ze in hun vernieuwde interieur. Een nieuw webdesign die mee deze visie ondersteunt, was daardoor een logisch gevolg. De opdracht van Wizarts bestond er in om een geheel te creëren tussen de gerechten, het interieur en het webdesign.

Het resultaat: een verfijnde website met resengo systeem

Een huisstijl en website die net zoals de gerechten door fijnproevers wordt gesmaakt. Met het geïntegreerde resengo systeem is het heel eenvoudig om online te reserveren. De website is daarnaast beschikbaar in 3 verschillende talen. Bovendien ondersteunt Wizarts D’Oude Pastorie in diverse doorlopende opdrachten om erover te waken dat de verfijnde eenvoudige stijl wordt gehanteerd in elke vorm van communicatie. Zo voorzien we o.a. het grafisch ontwerp van de menu’s en cadeaubonnen met goudfolie afgewerkt.

www.oudepastorie.be