Een gebruiksvriendelijke website – esthetisch functioneel

Een goede website voor je bedrijf is onmisbaar. Met goed bedoelen we niet alleen een website die mooi oogt. Bij Wizarts geloven we namelijk in de krachtige combinatie van esthetiek en functionaliteit.

Een website is esthetisch en functioneel opgebouwd indien er een geheel is tussen het vormelijke en inhoudelijke aspect. Daardoor krijgt de websitebezoeker onmiddellijk een correct beeld van je merkidentiteit en bedrijfswaarden.

Hoe we dat geheel bereiken? Sterke teksten, een doordachte structuur en interactieve mogelijkheden.

Gebruiksvriendelijk in 2 richtingen

Allereerst zorgen we ervoor dat de websitebezoeker en zijn/haar ervaring op de website centraal staan.

Een aangename layout, duidelijke navigatie en waardevolle content zijn enkele voorbeelden die het websitebezoek voor de gebruiker een echte beleving maken. Ook een mobielvriendelijke versie, goede vindbaarheid en een snelle laadtijd maken het voor de websitebezoeker gemakkelijk en aangenaam om jouw website te bezoeken.

Het gebruiksgemak voor de ondernemer

Anderzijds moet een website ook gebruiksvriendelijk zijn voor jou als ondernemer. Niet alleen om bedrijfsdoelstellingen en de vooropgestelde conversies te behalen, maar ook om gemakkelijk updates te doen zoals blogberichten plaatsen, wijzigingen in het aanbod aanbrengen, teamuitbreidingen aankondigen, enzoverder. 

Zo kun jij je als ondernemer vooral focussen op wat echt belangrijk is: je bedrijf runnen.