Esthetisch functioneel

Een goede website voor je bedrijf is onmisbaar. Met goed bedoelen we niet alleen een website die mooi oogt. Bij Wizarts geloven we namelijk in de krachtige combinatie van esthetiek met functionaliteit.

Een website is esthetisch en functioneel opgebouwd indien er een geheel is tussen het vormelijke en inhoudelijke aspect. Daardoor krijgt de websitebezoeker onmiddellijk een correct beeld van je merkidentiteit en bedrijfswaarden.

Hoe we dat geheel bereiken? Goede teksten, een doordachte structuur en interactieve mogelijkheden.

Gebruiksvriendelijk in 2 richtingen

Elke website die wij ontwikkelen is gebruiksvriendelijk in 2 richtingen.

Een experience voor de bezoeker

Allereerst zorgen we ervoor dat de websitebezoeker en zijn ervaring op de website centraal staat.

Een aangename layout, duidelijke navigatie en waardevolle content zijn enkele voorbeelden die het websitebezoek voor de gebruiker een echte beleving maken. Ook een mobile friendly versie, goede vindbaarheid en snelle laadtijd maken het voor de websitebezoeker gemakkelijk en aangenaam om jouw website te bezoeken.

Hoe minder restricties de bezoeker ondervindt, hoe meer en langer hij of zij tijd zal doorbrengen op de website en de door jou gewilde acties zal ondernemen (het contactformulier invullen, een aankoop doen, inschrijven op de nieuwsbrief, enz.).

Bovendien beloont Google goedwerkende websites door hen bijvoorbeeld hoger te laten ranken bij Google Search. Een mooie extra, nietwaar?

Het gebruiksgemak voor de ondernemer

Anderzijds moet een website ook gebruiksvriendelijk zijn voor jouw als ondernemer. Niet alleen om bedrijfsdoelstellingen en de vooropgestelde conversies te behalen, maar ook om gemakkelijk up-dates te doen zoals blogberichten plaatsen, wijzigingen in het aanbod aanbrengen, teamuitbreidingen aankondigen, enz.

Zo kun jij je als ondernemer vooral focussen op wat echt belangrijk is, je bedrijf runnen.